Om oss

Little Lions är ideellt projekt som under tio års tid aktivt arbetat för barns rätt till en trygg uppväxt och rätt till utbildning i Nyankpala, norra Ghana.

Vi som har grundat och driver Little Lions heter Felicia Musah, Madeleine Nordström och Bella Widman. Bella och Madeleine driver insamling och finansierings-arbetet i Sverige medan Felicia är yttersta ansvarig för det operativa arbetet på plats i Ghana. Little Lions bedrivs utifrån den lokala kontexten och genom kontinuerlig dialog och samarbete mellan de tre ansvariga.

Madeleine och Bella har båda tidigare studerat kandidatprogrammet Utveckling och Internationellt samarbete på Södertörns högskola och arbetar för närvarande med mänskliga rättigheter och global frågor på två olika internationella civilsamhällsorganisationer i Stockholm. Strax efter vår första resa till Ghana (hösten 2013) startade vi Little Lions – ett projekt som vi driver helt ideellt och oavlönat. Sedan 2013 så har vi befunnit oss på plats i Ghana några månader varje år och i övrigt arbetar vi med Little Lions från Sverige.

Felicia är född och uppvuxen i Wulugu, norra Ghana och bor i Tamale där hon jobbar som lärare samtidigt som hon är yttersta ansvarig för Little Lions Children School. Felicia har tidigare utbildning i Bachelor of science in Management studies. 

Bli månadsgivare

Som månadsgivare är du med och säkrar barnens rätt till utbildning, mat, och säkert vatten samtidigt som du bidrar till att de får en trygg uppväxt och möjligheten att själva nå sin fulla potential. 

Ge ett bidrag

Ditt bidrag går oavkortat till förmån för barnen på Little Lions. Varje krona gör skillnad.

Design och produktion - Zenap Webbyrå