Om oss

Little Lions är en ideell organisation som kämpar för att behövande barn ska få en stabil framtid, ett tryggt hem och rätten till en utbildning.

Projektet startades i december 2013 och vi har sedan dess byggt upp ett barnhem och startat en grundskola vars mål är att alla ska ha råd med en bra utbildning. På barnhemmet bor det 32 st barn som vi lärde känna under vår första resa i Ghana. År 2015 öppnade vi upp Little Lions Children School i samma byggnad. Idag går det över 300 elever på LLCS.

Vi som har grundat Little Lions heter Madeleine Nordström och Isabel Widman, är 26 år gamla och bor i Enköping. Vi båda studerar kandidatprogrammet Utveckling och internationellt samarbete på heltid på Södertörns högskola i Huddinge. Strax efter vår första resa till Ghana (hösten 2013) startade vi Little Lions – ett projekt som vi driver helt ideellt. Sedan 2013 så har vi befunnit oss på plats i Ghana mellan 4-10 veckor varje år och övriga månader jobbar vi med Little Lions från Sverige. Projektet grundades tillsammans med vår samarbetspartner Felicia Musah som driver arbetet på plats. 

Felicia bor i Tamale, norra Ghana och jobbar som lärare samtidigt som hon är yttersta ansvarig för Little Lions Children School. 

Bli månadsgivare

Som månadsgivare ger du barnen en möjlighet till en fortsatt utbildning och bidrar till att de får ett tryggt liv i sitt nya hem.

Ge ett bidrag

Ditt bidrag går oavkortat till barnen på Little Lions Children School. Varje krona gör skillnad.

Design och produktion - Zenap Webbyrå